KEAGaming

 
Please login or register.

Author Topic: Auto video linker working again!!!  (Read 1479 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pixiestyx

  • Server Enforcer Extraordinaire
  • KEA General Administrator
  • Get A Life
  • *
  • Posts: 1791
  • I'm awesome, ya'll can STFU.
Auto video linker working again!!!
« on: February 11, 2013, 07:55:37 PM »
Was working on the site, got the auto video embeding tool working again.  It's supposed to work with bunches of stuff, but we mostly post youtube, so for them specifically, under the video, there is a button that says "share".  Click that, and then paste the link into the post your making, then it should take over.



Are you travelling?  Click Here!!!

Offline [OnA]DeltaDeuce

  • Clit Licker
  • OnA Pest
  • A Perfectionest
  • *
  • Posts: 561
  • God
Re: Auto video linker working again!!!
« Reply #1 on: February 12, 2013, 07:47:59 AM »
Thanks for all you tireless work to get this working again.  It is very much appreciated.  I have been avoiding this place just because the video embedding wasn't working. 

Offline fury

  • mnn
  • KEA Lieutenant
  • Get A Life
  • *
  • Posts: 2781
  • come to bed,ill show you some tricks baby.
Re: Auto video linker working again!!!
« Reply #2 on: February 12, 2013, 01:35:09 PM »
please quit wasting time on fixing this shit and reply my emails...you pedophile.

 

SMF 2.0.9 | SMF © 2014, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal

ModernDark64 design by BlocWeb
Page created in 0.054 seconds with 23 queries.